Spectacol în cadrul Galei Voluntariatului Tulcean

Voluntarii tulceni au avut parte de o gală pentru ei. FOTO CJ Tulcea

 

Sâmbătă, 9 decembrie, cu începere de la ora 09.30, Sala de Spectacole a Centrului Cultural Jean Bart Tulcea a găzduit Gala Voluntarului Tulcean, eveniment finanțat de Consiliul Județean Tulcea.

 

Manifestarea, constituită sub forma unui spectacol, a beneficiat de prezența numeroasă a voluntarilor din Tulcea. Prezent la eveniment vicepreședintele George Luchici, a mulțumit tuturor voluntarilor pentru aportul pe care îl au la evenimentele la care participă:

„Cei mai mulți dintre dumneavoastră au participat la evenimentele finanțate de Consiliul Județean Tulcea, precum Raliul Deltei, Competiția Nautică Pescărească Ivan Patzaichin sau Pelicam, evenimente în cadrul cărora activitatea voastră a fost decisivă pentru buna reușită a acțiunii. Ca activitate extracuriculară, a fi voluntar înseamnă să dăruiești. O parte din tine, o parte din timpul tău se pune în slujba unui scop. O dovadă mai clară de altruism, eu personal, nu cunosc. Totodată, adolescenții învață în cadrul acestor acțiuni să lucreze în echipă, lucru extrem de important pentru societatea contemporană“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*