Spectacol în cadrul Galei Voluntariatului Tulcean

Voluntarii tulceni au avut parte de o gală pentru ei. FOTO CJ Tulcea

 

Sâmbătă, 9 decembrie, cu începere de la ora 09.30, Sala de Spectacole a Centrului Cultural Jean Bart Tulcea a găzduit Gala Voluntarului Tulcean, eveniment finanțat de Consiliul Județean Tulcea.

 

Manifestarea, constituită sub forma unui spectacol, a beneficiat de prezența numeroasă a voluntarilor din Tulcea. Prezent la eveniment vicepreședintele George Luchici, a mulțumit tuturor voluntarilor pentru aportul pe care îl au la evenimentele la care participă:

„Cei mai mulți dintre dumneavoastră au participat la evenimentele finanțate de Consiliul Județean Tulcea, precum Raliul Deltei, Competiția Nautică Pescărească Ivan Patzaichin sau Pelicam, evenimente în cadrul cărora activitatea voastră a fost decisivă pentru buna reușită a acțiunii. Ca activitate extracuriculară, a fi voluntar înseamnă să dăruiești. O parte din tine, o parte din timpul tău se pune în slujba unui scop. O dovadă mai clară de altruism, eu personal, nu cunosc. Totodată, adolescenții învață în cadrul acestor acțiuni să lucreze în echipă, lucru extrem de important pentru societatea contemporană“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*