Spectacol folcloric la Sala Sporturilor din Tulcea. Ansamblul “Baladele Deltei” vă invită la Hora Unirii

Afișul concertului de Mica Unire
Afișul concertului de Mica Unire

Unirea Principatelor Române este prilej de mare bucurie la Tulcea. Pe 24 ianuarie aniversăm 159 ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească, realizată de domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Tulcenii sunt invitați la Hora Unirii la Sala Sporturilor din municipiu pe 24 ianuarie 2018, începând cu ora 11.30.

Evenimentul organizat de Ansamblul Artistic Profesionist “Baladele Deltei”, sub patronajul Consiliului Județean Tulcea și al Primăriei Tulcea, are drept cap de afiș artiști precum Călin Brăteanu, Maria Ionescu Căpitănescu și Marius Ciprian Pop.

Tulcenii vor avea ocazia să îi asculte pe Maria Stoianov și Grupul Ethnos, Grupul Vocal “Cantus Libera”, Grupul Vocal “Magia Deltei”, Ansamblul artistic profesionist “Baladele Deltei” și Ansamblul Folcloric de Copii “Dorulețul”.

Conducerea muzicală este asigurată de Aurelian Croitoru, iar regia artistică și coregrafia este semnată de Ștefan Coman.

Intrarea la eveniment este Liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*