Spectacol de poveste: Alec Blenche aduce la Tulcea „Călătoriile lui Erus prin România“

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Județean Tulcea și Teatrul Jean Bart Tulcea îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari să pășească în frumoasa lume a poveștilor lui Alec Blenche.

„Călătoriile lui Erus“ prin toată țara pornesc cu județul Tulcea, iar copilașii tulceni vor avea, astfel, oportunitatea de a afla mai multe despre răbdare, generozitate, recunoștință sau iubire de la autorul uneia dintre cele mai frumoase cărți pentru copii scrise în ultimii ani.

Erus este un băiețel cu păr albastru care pornește într-o călătorie inițiatică pentru salvarea lumii în care trăiește, iar astfel are oportunitatea de a afla mai multe despre cele mai importante virtuți omenești.

Astfel, miercuri, 8 iunie, începând cu ora 10.30, la Teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea va avea loc un deosebit spectacol oferit de Alec, Anamaria și Emma Blenche pentru publicul tulcean.

Accesul se face gratuit, în limita locurilor disponibile.

În foaierul Teatrului Jean Bart va fi amenajat un stand de unde pot fi achiziționate cărți educative pentru copii, dar și tricouri personalizate (pentru cei mici și nu numai).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*