Spectacol aniversar de 1 Decembrie, la Sala Polivalentă din Tulcea

Afișul spectacolului organizat în Tulcea de 1 Decembrie FOTO CJ Tulcea FOTO CJ Tulcea

Sala Sporturilor din Tulcea va găzdui sâmbătă, 1 decembrie, spectacolul aniversar 1 Decembrie 1918 – 2018, în organizarea Consiliului Județean Tulcea, a Ansamblului Artistic Baladele Deltei, a Primăriei Municipiului Tulcea, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Spectacolul face parte din seria de manifestări dedicate împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Își dau concursul Ansamblul Artistic „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cununa Carpaților“ al Centrului Național de Artă „Tinerimea Română“ din București, Ansamblul Folcloric „Bahluiețul“ din Erbiceni, Iași, Fanfara de la Chetriș și Frații Lucan din Iași, Ansamblul Folcloric „Păltinașii“ din Paltin, Vrancea, Ansamblul Folcloric „Brădeana“ din Câmpeni, Alba, Grupul Vocal Folcloric „Perla“ din Cernăuți, Ucraina, Ansamblul Folcloric „Dor Basarabean“ din Izmail, Ucraina, Studiolul folcloric de muzică și dans „Comoara“ și Formația de dans „Cireșarii“ din Chișinău, Republica Moldova.

Invitați speciali sunt Cristina Turcu Preda, Valeria Arnăutu, Angelica Flutur, Ionuț Urdeș, Grupul „Ethnos“ și Sergiu Diaconu – cobză, Marin Gheras – nai, din Chișinău. Proiectul este cofinanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Intrarea este liberă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*