FOTO Șoferiță rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. După coliziune, autoturismul a luat foc

Șoferiță rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. FOTO IPJ Tulcea

O femeie de 39 de ani a fost rănită, joi, fiind implicată într-un accident rutier produs în intersecția Cataloi – Mihail Kogălniceanu, iar autoturismul pe care îl conducea a luat foc după ce s-a lovit de un copac.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul că o femeie de 39 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22 – E87, în zona intersecției Cataloi – Mihail Kogălniceanu a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul a luat foc. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, plus un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea.

„La sosirea pompierilor militari, autoturismul ardea generalizat, conducătorul auto fiind scos de un participant la trafic înainte de izbucnirea incendiului. Victima a fost preluată în stare de inconștiență de  echipajul SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Ulterior, pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Cercetările polițiștilor continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*