Șoferi din Tulcea depistați conducând sub influența drogurilor și deținând substanțe ilegale

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor. FOTO cu rol ilustrativ

Doi șoferi din Tulcea s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost depistați conducând sub influența substanțelor psihoactive, unul dintre ei și deținând droguri ilegale.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, pe data de 20 mai, un bărbat de 26 de ani din municipiul Tulcea a fost depistat de polițiști ai Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din aceeași localitate. Testarea sa cu aparatul Drug Test a indicat prezența de substanțe psihoactive în organism. Autoritățile au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”.

O zi mai târziu, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un alt șofer, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Iazurile, conducând un autoturism pe aceeași stradă Isaccei din municipiul Tulcea. Rezultatul testării acestuia cu aparatul Drug Test a fost pozitiv, indicând prezența de substanțe psihoactive în organism. Poliția a întocmit un dosar de cercetare penală în acest caz.

Într-un alt incident din data de 21 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Tulcea au identificat un bărbat de 33 de ani, din Tulcea, într-un mijloc de transport în comun care se deplasa pe ruta Tulcea – Constanța. Acesta se afla sub măsura controlului judiciar, cu interdicția de a părăsi localitatea, iar în urma controlului corporal efectuat asupra sa au fost găsite 30 de doze de fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care bărbatul a afirmat că sunt etnobotanice.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pe baza infracțiunii de deținere de substanțe suspecte a fi droguri, conform legii nr. 194/2011.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*