Șoferi beți scoși din trafic de către polițiștii tulceni

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Doi indivizi s-au ales cu dosare penale și pentru o perioadă bună de timp vor fi pietoni după ce au fost surprinși băuți la volanul unor autoturisme. 

În cursul zilei de 8 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza orașului Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a scos la iveală o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câteva ore mai târziu,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Elizeului, din municipiu fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii tulceni au întocmit dosare penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*