Șofer rănit într-un accident rutier petrecut în afara localității Babadag

Șofer rănit într-un accident rutier petrecut în afara localității Babadag

Un bărbat de 53 de ani a fost rănit în dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie, într-un accident rutier petrecut pe DJ 223A, între localitățile Babadag și Slava Rusă.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un utilaj de tip buldoexcavator, condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Horia, județul Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Slava Rusă. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 53 de ani.

Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală și în continuare polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*