Șofer aflat în stare avansată de ebrietate, prins de polițiștii tulceni în Babadag

Trei persoane rănite în urma unui conflict în scara unui bloc din Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 52 de ani, Din Babadag, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce, în noaptea de duminică spre luni, 23 august, a fost prins la volan în stare avansată de ebrietate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, în cursul nopții de 22/23 august, polițiștii tulceni au identificat un bărbat de 52 de ani din Babadag, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stejarului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 1,38 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*