Șmecheria l-a costat scump pe un bărbat din Măcin: permisul, certificatul mașinii și o amendă de aproape 5.000 de lei

Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor
Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat din Măcin a fost lăsat fără permisul de conducere, actele mașinii și în schimb i-a fost dată o amendă usturătoare de către polițiștii din județul Constanța. Șoferul, care a încălcat mai multe prevederi ale Codului Rutier a fost surprins în flagrant de un echipaj de la Rutieră.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat în ultimele zile pe linia prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, cauzate de viteza excesivă. Pe parcursul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 99.395 de lei, și au reținut 18 permise de conducere pentru depășirea vitezei maxime admise.

Un exemplu dat de polițiști este cel al unui bărbat de 39 de ani, din localitatea Măcin, județul Tulcea. Acesta a fost depistat pe 12 martie în timp ce conducea un autoturism Audi pe DN 22, unde în zona km 270 – intrarea în localitatea Lumina, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, ulterior fiind înregistrat de aparatul radar cu 180 km/oră, în zona km 268.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța i-au reținut bărbatului în cauză permisul de conducere, fiind sancționat cu 4.785 de lei, totodată aplicându-i-se măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare al autoturismului, pentru existența unor folii neomologate, pe geamurile laterale ale autovehiculului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*