Sinucidere într-un apartament din centrul municipiului Tulcea: bărbat găsit cu venele tăiate

Mașină de poliție

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală după ce în seara zilei de luni, 28 februarie, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit decedat în locuința sa, cu venele de la mâini tăiate.

Potrivit IPJ Tulcea, lucrătorii Poliției Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din zona centrală a orașului a fost găsit, de către prietenii săi, un bărbat în vârstă de 37 de ani, decedat, prezentând tăieturi în zona antebrațelor.

„Avându-se în vedere aspectele rezultate din primele cercetări în cauză, s-a stabilit că este posibil sa se fi comis un act suicidar”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor decesului, corpul persoanei decedate fiind transportat la morga Serviciului medico-legal județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*