Și jandarmii tulceni se vaccinează împotriva COVID-19

Gest de responsabilitate civică făcut de șeful IJJ Tulcea, colonel Ion Bordei. FOTO IJJ Tulcea

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, colonel Ion Bordei, a fost vaccinat astăzi, 16 februarie, la Centrul Medical Județean Tulcea, precizând că este un gest de responsabilitate civică.

„Consider că vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă un gest de responsabilitate civică, o acțiune importantă prin care putem reduce riscul de îmbolnăvire și riscul de a dezvolta o formă severă de boală”, a spus colonelul Ion Bordei.

Pe lista deschisă în cadrul Centrului Medical Județean Tulcea s-a înscris până în prezent o treime din jandarmii tulceni, exprimându-și dorința de a se vaccina împotriva COVID-19, urmând ca în perioada următoare, să continue imunizarea angajaților Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aceasta încadrându-se în cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, care include populația cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie.

De la debutul pandemiei, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, în prezent nefiind înregistrate astfel de cazuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*