Sesiune de informare pe tema Programului Operațional de Pescuit

Sesiune de informare pe tema Programului Operațional de Pescuit. FOTO: CJ Tulcea

Lucian Simion, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat joi, 4 mai, la un prim eveniment privind promovarea măsurilor finanțate din Programul pentru Acvacultură și Pescuit (PAP) 2021-2027. Evenimentul a avut loc începând cu ora 12.00, în sala „Toma Caragiu“ a hotelul Delta din municipiul Tulcea.

Sesiunea de informare și-a propus să prezinte principalele măsuri vizate de către Programul de Acvacultură și Pescuit 2021-2027, respectiv să răspundă la întrebările venite din partea potențialilor beneficiari și ai structurilor cu atribuții în domeniu.

Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime.

Programul pentru Acvacultură și Pescuit asigură principalul sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului pescăresc din România în perioada de programare 2021-2027. Obiectivele strategice ale programului urmăresc asigurarea condiţiilor pentru implementarea Politicii Comune de Pescuit în România, cu luarea în considerare a angajamentelor Comisiei Generale pentru pescuit în Marea Mediterană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*