Serviciul de Ambulanță Tulcea are cel mai bun echipaj cu medic din țară

SAJ Tulcea s-a afirmat la concursul național. FOTO Prefectura Tulcea

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea s-a clasat pe locul 1 la ediția din acest an a Concursului Naţional al Echipajelor de Ambulanţă, eveniment ce s-a desfășurat recent la Moneasa, în județul Arad.

Performanța aparține echipajului C2 – format din medic, asistent și ambulanțier. Tulcenii au intrat în competiție pe această secțiune cu alte 15 echipaje ale serviciilor județene de ambulanță din țară.

Concursul a constat în două probe: proba de suport vital avansat (ALS) și cea de suport vital avansat în politraumă.
Pe locul 2 s-a clasat echipajul din Republica Moldova iar pe locul 3 cel din Satu Mare.

De asemenea, într-o competiție cu 23 de echipaje din țară, echipa SAJ Tulcea care a intrat în concurs la secțiunea B2 – asistent și ambulanțier s-a clasat pe locul 3!

Pe locul 1 s-a clasat echipajul din Alba iar pe locul 2 echipajul din Cluj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*