Serviciul de Ambulanță sărbătorește 112 ani de activitate. La mulți ani!

La mulți ani Serviciului de Ambulanță!

Pe 28 iulie 1906 a luat fiinţă „Societatea de Salvare din Bucureşti“ și alături de ea, prima staţie de Salvare din România, inițiativa aparținându-i profesorului Nicolae Minovici, sub deviza „Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor“.

De la înființare și până acum au trecut 112 ani, timp în care echipajele medicale de pe ambulanțe au răspuns apelurilor de urgență, uneori plătind cu propria lor viață misiunile de salvare la care au fost trimise.

„Marcăm Ziua Naționala a Ambulanței, prilej de a ne aminti de salvatorii care ne vin în ajutor în cele mai dificile clipe ale vieții. Se împlinesc astăzi, 28 iulie 2018, 112 ani de la apariția primei “Salvări” din România, la inițiativa profesorului Nicolae Minovici.  112 ani în care, datorită personalului serviciilor de Ambulanță, ne-am simțit mai în siguranță, mai puțin singuri în momentele noastre de slăbiciune. Cu acest prilej, țin să mulțumesc Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea și echipei conduse de dl. Dr. Dumitru Vâlcu, pentru eforturile depuse în slujba îmbunătățirii stării de sănătate a locuitorilor județului. Fără dăruirea, devotamentul, sacrificiul și profesionalismul angajaților Serviciului Județean de Ambulanță am fi mult mai slabi în fața vicisitudinilor vieții. La mulți ani!“, a transmis prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui.

 

„Vreau să mulțumesc Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea pentru eforturile depuse de a fi “Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor!” Fără dăruirea, devotamentul și dragostea acestor salvatori, am fi mult mai slabi în cele mai dificile clipe ale vieții. La împlinirea a 112 ani de existență, vă urez un călduros La mulți ani!“, este mesajul președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*