Șeful Inspectoratului Școlar Tulcea, Mihai Stroe, demis de ministrul Liviu Pop. Decizia a fost trimisă prin fax vineri seara

Mihai Stroe, șeful ISJ Tulcea. FOTO Facebook
Mihai Stroe, șeful ISJ Tulcea. FOTO Facebook

Mihai Stroe are 15 zile la dispoziție să părăsească funcția de Inspector General Școlar la ISJ Tulcea. Decizia a fost luată de ministrul învățământului, Liviu Pop.

Conform Hotnews, ordinul de revocare pentru Stroe și pentru alți 12 inspectori generali a fost trimis prin fax. Sursa citată precizează că nu au avut loc cercetări disciplinare care să justifice revocarea.

Mihai Stroe ocupa această funcție de pe 5 mai 2016, dar a mai fost inspector general și între anii 2005 – 2008. Anterior, el a fost profesor la Colegiul Tehnic “henri Coandă” din Tulcea și Deputat în Parlamentul României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*