Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Tulcea, pe ordinea de zi fiind doar două proiecte

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Primarul municipiului Tulcea a dat adunarea consilierilor locali pentru o ședință de maximă urgență. Aceasta este programată pentru după amiaza zilei de 24 octombrie, începând cu ora 15.00

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare convocate de îndată pentru data de 24 octombrie, ce va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Tulcea, sunt doar două proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Tulcea pe anul 2019.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea delegării de gestiune, prin negociere directă a serviciului public de administrare a domeniului public si privat al Municipiului Tulcea privind activitățile de amenajare, salubrizare, întreţinere, modernizare şi extindere spaţii verzi, parcuri, cişmele, fântâni arteziene şi sisteme de irigaţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*