Ședință extraordinară a Consiliului Local Tulcea pentru acordarea unui titlu de cetățean de onoare

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Municipiului Tulcea,  Constantin Hogea a convocat Consiliul Local al Municipiului Tulcea, judeţul Tulcea, în şedinţă extraordinară. Aceasta este programată pentru data de 28 noiembrie, de la ora 13:00, și are loc în sala de şedinţe „Mihail Kogălniceanu”,

Pe ordinea de zi este un singur proiect ce urmează a fi suspus votului:

  1. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetăţean de onoare al Municipiului Tulcea” pictorului Eugeniu Barău, reprezentant de seamă al comunității dobrogene și al artei românești contemporane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*