Ședință extraordinară a Consiliului Local Tulcea pe 27 august

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Tulcei, Constantin Hogea a convocat în ședință extraordinară consilierii locali pentru a dezbate 11 proiecte de hotărâri, ultimul dintre acestea fiind inițiat de către consilierul local, Lavinia Vizauer, restul de către edil.

Ședința are loc pe 27 august, de la ora 14:00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Tulcea. Ordinea de zi este următoarea:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Tulcea pe anul 2019.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării și a sustenabilității aferente proiectului ”Suntem aici – Ambulanța Socială” ce va fi depus de Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Ghidul solicitantului – Condiții specifice “Bunicii Comunității” – Servicii sociale și socio – medicale pentru persoane vârstnice – Teritoriul ITI Delta Dunării.
  3. Proiect de hotărâre privind acordarea unei prestaţii financiare excepţionale pentru copiii înscriși în programul Centrului de zi “Aproape de tine” din cadrul Asociației Mâini Întinse.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru proiectul „Eficientizarea energetică a blocului de locuințe din strada Gării, nr. 6, bloc 3, municipiul Tulcea” și a indicatorilor tehnico-economici.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru proiectul „Eficientizarea energetică a blocului de locuințe din strada Gării, nr. 8, bloc 4, municipiul Tulcea” și a indicatorilor tehnico-economici.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru proiectul „Eficientizarea energetică a blocului de locuințe din strada Gării, nr. 24, bloc 12 – Asociația 2000, municipiul Tulcea” și a indicatorilor tehnico-economici.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru proiectul „Eficientizarea energetică a blocului de locuit din strada Potcovari, nr. 1, bloc TAVS – Municipiul Tulcea” și a indicatorilor tehnico-economici.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție privind proiectul „Modernizarea infrastructurii corespunzătoare Colegiului Economic Delta Dunării din Municipiul Tulcea prin eficientizare energetică” și a indicatorilor tehnico-economici.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție privind proiectul proiectul „Modernizarea infrastructurii corespunzătoare Colegiului Tehnic Henri Coandă, Municipiul Tulcea prin eficientizare energetică” și a indicatorilor tehnico-economici.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului-cadru pentru acoperirea costurilor pentru serviciile de colectare și transport, sortare și, după caz, valorificare prestate de societatea Servicii Publice S.A. pentru gestionarea deșeurilor de ambalaje din deșeurile municipale care se va încheia cu organizaţiile care implementează obligaţiile privind răspunderea extinsă a producătorului.
  11. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Tulcea în Consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Tulcea pentru anul școlar 2019 – 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*