Ședință extraordinară a Consiliului Județean Tulcea pentru ocuparea postului de director la DGASPC

Ședință a Consiliului Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu a convocat Consiliul Judeţean Tulcea în şedinţă extraordinară. Ședința are loc în dimineața de vineri, 5 iulie, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe ,,Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Judeţean Tulcea.

Pe ordinea de zi este un singur proiect de hotărâre, iar acesta este despre exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de Director general la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea de către Sorin Horobeț.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*