Ședință de îndată a Consiliului Local Tulcea cu un singur punct pe ordinea de zi, ce privește Lacul și Parcul Ciuperca

Zona Lac Ciuperca din municipiul Tulcea. FOTO Primăria Tulcea

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a convocat consilierii locali în ședință pentru a dezbate un proiect ce privește zona lacului Ciuperca.

Ședinţa de îndată este programată pentru data de 18 octombrie, începând cu ora 13.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Tulcea. Pe ordinea de zi este un singur proiect de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 187/21.06.2018 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru proiectul «Îmbunătățirea condiţiilor de agrement şi recreere în Parcul şi Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea prin măsuri de protejare a mediului pentru comunități din zona FLAG Delta Dunării» și a indicatorilor tehnico-economici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*