Ședință de îndată a Consiliului Local Tulcea. Aleșii decid asupra unui proiect de modernizare a unei grădinițe

Sediul Primăriei și Consiliului Local Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Primarul Constantin Hogea a convocat Consiliul Local Municipal pentru o ședință de îndată cu un singur punct pe ordinea de zi. Întrunirea aleșilor locali are loc pe 13 decembrie, la ora 14.00.

Pe ordinea de zi a fost trecut proiectul de hotărâre privind aprobarea cererii de finațare și a cheltuielilor aferente proiectului “MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII ORESPUNZĂTOARE GRĂDINIŢEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 12, MUNICIPIUL TULCEA PRIN ECHIPARE EDUCAŢIONALĂ” , COD SMIS 124811.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*