Şedinţa Comisiei de Dialog Social la Prefectura Tulcea, pe data de 22 noiembrie

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

O nouă ședință a Comisiei de Dialog Social va avea loc pe data de 22 noiembrie, de la ora 13, la Prefectura Tulcea. În cadrul ședinței Inspectoratul Teritorial de Muncă va face o prezentare acțiunilor desfășurate pentru combaterea muncii nedeclarate, reprezentanții Prefecturii vor vorbi despre utilizarea fondurilor europene pentru managementul riscului la inundații.

Joi, 22 noiembrie, ora 13.00, la sala de şedinţe a Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea se va desfăşura şedinţa ordinară a Comisiei de Dialog Social, având următoarea ordine de zi:

  1.  „Informare cu privire la acțiunile desfășurate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea, în perioada ianuarie – septembrie 2018, în vederea combaterii muncii nedeclarate.” Prezintă:  Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea;
  2. “Utilizarea fondurilor europene în formula cooperării internaționale – proiectul FLOODserv – servicii integrate pentru managementul riscului la inundații.”Prezintă:  Instituția Prefectului – Județul Tulcea;
  3. Diverse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*