Ședință a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru problemele persoanelor vârstnice

Ședință la Prefectura Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul Alexandru Dan Munteanu a prezidat marți, 30 ianuarie, ședința de lucru a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.

În cadrul ședinței au fost dezbătute următoarele aspecte:

1.Situația medicilor de familie și a cabinetelor stomatologice din localitățile din Delta Dunării. Modalități de asigurare a asistenței medicale. Au prezentat Romeo Ion NUȚĂ – Director Executiv al Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea și Carmen Caloianu – Director Executiv al Direcției de Sănătate Publică Tulcea;

2.Informare cu privire la măsurile stabilite de Consiliul Local al Municipiului Tulcea pentru anul 2024, referitoare la acordarea de ajutoare pensionarilor și persoanelor vârstnice (scutiri/reduceri de taxe și impozite, gratuitate pentru transportul public, ajutoare pentru energie termică, electrică, gaze naturale, etc.). A prezentat Nicolae Bibu – Administratorul Public al Municipiului Tulcea;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*