“Seara de colinde”, la Isaccea

Concert de colinde la Isaccea. FOTO Episcopia Tulcii

Joi seară, 14 decembrie 2023, la Casa de Cultură din orașul Isaccea, s-a desfășurat un concert de colinde sub genericul ,,Seara de colinde” la care a luat parte și Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii.

Evenimentul a fost susținut de către  corala ,,Noviodunum” formată din 40 de copii de la Liceul Teoretic ,,Constantin Brătescu” din localitate și dirijată de către Pr. Prof. Ciprian Ghiță.

În deschiderea concertului au colindat grupul de profesori și membri personalului din cadrul liceului. În cadrul concertului, au mai interpretat Costin Retea și grupul de chitariști Amicii.

Evenimentul a ajuns anul acesta la a V-a ediție, iar anul acesta a urmărit și un scop caritabil, și anume colectarea de fonduri pentru ajutorarea fostei eleve a liceului, Mihail Lavinia (23 ani) diagnosticată cu Linfom Lodgkin. În acest sens copiii liceului, în cadrul proiectului educațional ,,Să nu ne uităm tradiția” au realizat lucrări croșetate și brodate manual.

Preasfințitul Părinte Visarion a rostit cu acest prilej un cuvânt de binecuvântare cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, vorbind despre frumusețea și bucuria colindelor în viața credincioșilor.

La eveniment au luat parte preoți, profesori, elevi și credincioși din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*