Seară de colinde în Episcopia Tulcii

Seară de colinde. FOTO Episcopia Tulcii

Marți seară, la biserica ,,Sf. Gheorghe” (cu ceas) din Tulcea, una dintre cele mai vechi din municipiu s-a desfășurat tradiționalul concert de colinde ,,Hristos se naște slăviți-L!” organizat de către Episcopia Tulcii în parteneriat Seminarul Teologic Ortodox ,,Sf. Ioan Casian”.

În cadrul concertului, au interpretat peste 30 de colinde în română, engleză și franceză corul ,,Carpe in Deum” al Seminarului Teologic ,,Sf. Ioan Casian”, corul mixt al Catedralei episcopale ,,Sf. Ierarh Nicolae”, grupul psaltic ,,Sf. Andrei” corul ,,Muzica” al Liceului de Arte ,,George Georgescu” și Corala Casiana din cadrul Protopopiatului Tulcea.

La finalul concertului, P.S. Părinte Visarion Episcopul Tulcii a ținut un cuvânt de binecuvântare credincioșilor prezenți, dar și de mulțumire tuturor colindătorilor, în felul acesta încheindu-se o seară de poveste biblică.

Concertul de colinde a avut și un scop caritabil, în urma căruia Seminarul Teologic din Tulcea va organiza o acțiune social filantropică la Căminul de bătrâni Sf. Nectarie din Tulcea, bucurând cu daruri pe cei aproape 60 de persoane de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*