Autoritățile fac studii de fezabilitate pentru Drum Expres Constanța – Tulcea și Jijila – Cataloi

Intersectie Constanta - Tulcea E87 rezervatie. FOTO Catalin Schipor

Peste 53 de milioane de lei va costa doar studiul de fezabilitate pentru realizarea a două drumuri importante, care va lega sudul Dobrogei de sudul Moldovei.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de Solicitant, a elaborat și depus, în data de 20 februarie, Aplicația de Finanțare pentru proiectul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Constanța – Tulcea“, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 30.723.662,17 lei și va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, astfel: 85% contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională – 22.102.556,23 lei, 15% contribuția proprie – 4.720.654,84 lei, restul de 3.544.808.32 reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA.

La aceeași dată, CNAIR a depus Aplicația de Finanțare și pentru proiectul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Brăila (Jijila) – Tulcea (Cataloi)“, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 22.870.639,08 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*