Se caută culegători de mazăre pentru Danemarca prin AJOFM Tulcea

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante în Danemarca pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltare de mazăre. Selecția candidaților va avea loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, pe data de 23 februarie, începând cu ora 9.00.

Durată contract: 4 luni (1 iunie 2018 – 1 octombrie 2018), timpul de lucru este de 30-40 de ore/săptămâna, 6 zile/săptămâna.

Cerințe: Vârstă minima de 18 ani, condiție fizică bună, experiență în muncă agricolă constituie un avantaj.

Salariu: 0,6 euro brut/kg + 12,5% alocație de concediu.

Limbă străină: Reprezintă un avantaj cunoașterea limbii engleze-cunoștințe de bază (dar nu este o cerința obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, stradă Grigore Antipa nr. 10 (date de contact: telefon 0240 512 298, e-mail elena.diaconu@tl.anofm.ro) pentru a fi înregistrate în bază de date pentru muncă în străinătate.

Înscrierea se realizează pe bază următoarelor documente:
-Copie CI/BI;
-Adeverință medicală (apt pentru muncă în străinătate);
-CV EUROPASS în lb română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*