„Școala Altfel”, la Jandarmeria Tulcea

„Școala Altfel”, la Jandarmeria Tulcea. FOTO: IJJ Tulcea

Premergător zilei de 3 aprilie, când se va sărbători Ziua Jandarmeriei Române, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea s-a desfășurat miercuri, 29 martie, Ziua Porților Deschise.

„Astăzi, Jandarmeria Tulcea și-a făcut cunoscută activitatea copiilor printr-o misiune educativă, aceștia având ocazia să se familiarizeze cu rolul instituției, misiunile și tehnica jandarmilor”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Astfel, elevi ai Liceului de Arte G. Georgescu din municipiul Tulcea au ales să-și petreacă o zi din cadrul programului Școala Altfel alături de jandarmii tulceni. Copiii au fost întâmpinați de jandarmi, fiindu-le prezentate tehnica și materialele din dotare, uniformele și echipamentele specifice misiunilor, dar și autospecialele de intervenție și patrulare.

Vizita s-a încheiat cu exercițiile demonstrative specifice cu câinii de serviciu, mult așteptate de copii. Aceștia și-au demonstrat abilitățile, prin executarea exemplară a comenzilor primite de la conductorii lor, iar ca recompensă, câinii de serviciu au primit o provocare din partea copiilor, aceea de a-și demonstra forța și rezistența printr-un joc de tras frânghia la care au participat și copiii. Provocarea s-a dovedit a fi una distractivă încheiată cu multe râsete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*