Șase percheziții la persoane bănuite că au capturat un porc mistreț

Șase percheziții au fost făcute în Tulcea la persoane bănuite că au capturat un porc mistreț.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 2 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, într-o cauză, privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

Din cercetări a reieșit că, la data de 30 octombrie 2023, bănuiții ar fi capturat, de pe un fond cinegetic, un porc mistreț.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe obiecte utile soluționării cauzei.

Totodată, la domiciliile persoanelor bănuite au fost descoperiți 6 câini, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost folosiți la comiterea infracțiunii.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor, Secției 1 Poliție Rurală, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Poliție Delta Dunării, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, au fost aplicate 11 contravenții, în valoare de 113.000 de lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*