Șase loturi în zona Lac Ciuperca sunt scoase la licitație de către Primăria Tulcea pentru Zilele Municipiului

Primăria și Consiliul Local Tulcea, FOTO Cătălin Schipor
Primăria și Consiliul Local Tulcea, FOTO Cătălin Schipor

Primăria Tulcea a decis ca Zilele Municipiului să se desfășoare în zona Lacului Ciuperca. În acest sens a scos la licitație și șase loturi pentru agenții economici interesați să desfășoare activități cu această ocazie.

Primăria Municipiului Tulcea informează că, pentru Zilele Municipiului Tulcea, vor fi scoase la licitaţie, în zona Lac Ciuperca, 6 loturi a câte 250 mp, în vederea amplasării de terase.

Pentru detalii privind programul şi regulamentul de funcţionare a teraselor, agenţii economici interesaţi sunt rugaţi să contacteze Direcţia Întreţinere şi Administrare Patrimoniu la tel. 0240.516.250 sau la sediul din str.Păcii nr.20, et.3, Biroul Juridic, Biroul Concesiuni şi Închirieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*