Sărbătorile Pascale vor fi cu bucurie și zâmbete pentru o familie cu nouă copii datorită jandarmilor tulceni

Sărbători Pascale cu bucurie și zâmbete pentru o familie cu nouă copii. FOTO IJJ Tulcea

Săptămâna Mare aduce bucurie și speranță unei familii cu nouă copii care, în prag de sărbători, a primit vizita jandarmilor tulceni încărcați cu produse specifice Sărbătorilor Pascale: haine, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, multe jucării, cărți, dar și gânduri bune.

Pentru această familie binecuvântată cu mulți copii, Sărbătoarea Învierii Domnului va fi despre recunoștință și speranță pentru că jandarmii tulceni au oprit astăzi la ei, dăruindu-le ceva de preț: bucurie copiilor și un pic de liniște sufletească părinților.

„Faptul că am fost întâmpinați de copii cu atâta entuziasm, bucurie, emoție, și multe zâmbete, ne-a făcut să simțim încă o dată că acest sentiment al bucuriei de a dărui este superior celui de a primi și orice efort merită pentru un zâmbet de copil. Copiii erau nerăbdători să descopere ce au primit în dar, așa că i-am lăsat cu bine, cu protecția părinților și cu încrederea că vor obține în continuare rezultate bune la școală, așa cum am auzit”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*