Șapte camioane cu ajutoare din Germania pentru Odessa, tranzitează Tulcea

Șapte camioane cu ajutoare din Germania pentru Odessa, tranzitează Tulcea

În aceste momente, în municipiul Tulcea se organizează transbordarea unor ajutoare pentru autoritățile din Ucraina, venite cu șapte tiruri din Germania.

Organizația Internațională TRIUMPH DES HERZENS este cea care a organizat colectarea și transportul ajutorului care constă în echipamente și utilaje pentru pompieri, materiale dezinfectante și sanitare, hrana pentru copii și bebeluși, articole de igienă și haine.

Convoiul de camioane va urma să treacă granița pe la punctul de trecere al frontierei de stat de la Isaccea care mai apoi se va îndrepta către Odessa.

Atât delegația din Ucraina cât și cea Germană au fost întâmpinate de subprefectul județului Memet Timur și Inspectorul Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, colonel Daniel Petrov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*