Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei, aplicate în weekend de jandarmii tulceni

Jandarmii Inspectoratului Județean Tulcea au acționat zilnic, la sfârșitul săptămânii trecute, în mod independent, dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în această perioadă, jandarmii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de peste 22.000 de lei, cele mai multe sancțiuni fiind aplicate pe linia prevenirii și combaterii pescuitului ilegal.

Potrivit IJJ Tulcea, 40 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 16.000 lei au fost aplicate conform O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura pentru următoarele fapte: pescuitul oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului de pescuit și încălcarea condițiilor prevăzute în permis. Alte 11 sancțiuni în valoare de peste 4.000 lei au fost aplicate pentru nerespectarea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, cinci persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare de 1.700 lei conform H.C.L. 224/2021 pentru aruncarea de ambalaje și resturi în locuri publice, iar patru sancțiuni contravenționale în valoare de 700 lei au fost aplicate cetățenilor care au tulburat liniștea locuitorilor, au săvârșit în public gesturi obscene sau au lăsat în libertate animale care pot prezenta pericol pentru persoane.

În aceeași perioadă, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*