Sancțiuni aplicate de polițiștii tulceni în urma unei acțiuni de combatere a ilegalităților economice

Amenzi aplicate de polițiștii tulceni de la Investigarea Criminalității Economice. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea, au acționat, la sfârșitul săptămânii trecute, în vederea eficientizării activităților de prevenire, descoperire și combatere a ilegalităților economice, specifice sezonului estival și stării de alertă actuale.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.500 de lei, pentru nerespectarea obligativității operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice cu memorie fiscală, conform OUG 28/1999 republicată. Totodată, polițiștii au confiscat 111 lei, sumă neînregistrată în aparatul de marcat cu memorie fiscală.

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*