Salvați de polițiști după ce s-au rătăcit într-o pădure din zona localității tulcene Măcin

Munții Măcinului. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au intervenit, în după-amiaza zilei de luni, 03 mai, după ce un bărbat de 52 de ani din Galați și soția acestuia, în timp ce se aflau la plimbare într-o pădure, s-au abătut de la traseul turistic, rătăcindu-se.

În cel mai scurt timp, s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul IPJ Tulcea, lucrători din cadrul ISU Tulcea si ai Ocolului Silvic Macin, care au pornit în căutarea celor două persoane.

După aproximativ două ore de căutări, persoanele în cauză au fost găsite și au fost conduse în siguranță la locul unde se afla parcat autoturismul acestora, nefiind victimele vreunei vătămări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*