Rotiri de cadre în structura de conducere a Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Cristian Ladaru, șef al Poliției Municipiului Tulcea, a fost împuternicit de la data de 31 august să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Ulterior, cu data de 1 septembrie, prin dispoziția șefului IPJ Tulcea, comisarul-șef de poliție Cătălin Coman, șef al Poliției Oraș Isaccea, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Poliției Municipiului Tulcea.

Cu aceeași dată, tot prin dispoziția șefului inspectoratului, comisarul-șef de poliție Mihăiță Brânză, șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Poliției Oraș Isaccea, iar în locul acestuia a fost împuternicit comisarul-șef de poliție Gina Nichita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*