Romexpo organizează expoziția Bio Life & Style 2020, care oferă soluții pentru o alimentație sănătoasă

Afișul expoziției Bio Life & Style de la Romexpo

Interesul oamenilor pentru sănătate şi pentru produsele naturale nu este o practică recentă, dar a început să devină o preocupare generalizată în țara noastră. Românii au încredere în produsele certificate bio și sunt în căutarea lor, fiind apreciate atât pentru gust, cât și pentru standardul înalt de calitate.

Ești furnizor de alimente bio sau cosmetice naturiste? Ai un magazin de produse fără gluten? Produci vinuri, brânzeturi sau uleiuri în condiții ecologice? Ești distribuitor de superalimente, băuturi vegetale, dulciuri naturale, produse apicole, detergenți ecologici, suplimente naturale sau echipamente pentru un stil de viață sănătos?  Expozanții pot veni la Bio Life & Style 2020! Manifestarea are loc în perioada 28 – 31 mai, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional Romexpo.

De ce să participi la Bio Life & Style 2020

-ești la curent cu ultimele tendințe din industria produselor premium, bio și cu impact redus asupra mediului;

-ai contact direct cu cei care sunt interesați să aibă o alimentație echilibrată;

-faci parte dintr-un eveniment care beneficiază de o promovare intensă în social media, TV și print.

-organizezi conferințe și seminarii despre problemele societății moderne în ceea ce privește nutriția și abordarea unui stil de viață sănătos;

-ai o viziune clară despre oferta firmelor competitoare.

Prin organizarea Expoziției pentru o viață verde – Bio Life & Style – Romexpo își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar sănătos.

Program de vizitare:

28 – 30 mai 2020, interval orar 10:00 – 20:00 (joi – sâmbată);

31 mai 2020, interval orar 10:00 – 16:00 (duminică).

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*