„România Mare în strai de sărbătoare“, concurs organizat de Consiliul Județean Tulcea la 103 ani de la Marea Unire

„România Mare în strai de sărbătoare“, concurs organizat la 103 ani de la Marea Unire. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea organizează ediția a II-a a concursului cu premii „România Mare în strai de sărbătoare“, eveniment care va avea loc în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.  La concurs pot participa toți tulcenii, indiferent de vârstă.

Potrivit CJ Tulcea, concurenții vor realiza machete din materiale reciclabile (sticlă, hârtie, plastic etc) sau materiale din mediul natural (frunze, pietre, crengi etc) care să ilustreze tema concursului.

Până pe data de 22 noiembrie 2021, concurenții trebuie să scaneze sau să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurta descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Pe data de 24 noiembrie vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*