Rezultate obținute în weekend de jandarmii tulceni

Jandarmii tulceni au aplicat, la sfârșitul săptămânii trecute, amenzi în valoare de peste 12.000 de lei. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au aplicat, la sfârșitul săptămânii trecute, 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, militarii au acționat zilnic, în mod independent, dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, dintre care patru avertismente, valoarea amenzilor fiind de peste 7.000 de lei. Dintre sancțiuni, 10 au fost aplicate pentru următoarele fapte: proferarea de injurii în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice și pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile instituțiilor publice.

De asemenea, patru avertismente și patru sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului și încălcarea condițiilor prevăzute în permis.

Totodată, jandarmii tulceni au constatat în mod independent o faptă de natură penală privind violența în familie și au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni (lovirea sau alte violențe și conducere auto sub influența alcoolului) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*