Restricții de circulație în Municipiul Tulcea în perioada 8-11 august

Intrarea în municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În data de 8 august, în municipiul Tulcea, va avea loc deschiderea Festivalului – Concurs Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret “Peștișorul de Aur”.

Înaintea deschiderii oficiale va avea loc Parada Portului și Dansului Popular în municipiul Tulcea, pe str. Isaccei și Păcii, de la Biblioteca Județeană “Panait Cerna” până în Piața Civică.

Pentru buna desfășurare a acestei activități, în ziua de 8 august a.c., între orele 18.00 – 18.30, circulația va fi restricționată pe traseul: sens giratoriu Pelican – str. Isaccei – str. Unirii – str. Babadag – sens giratoriu Jean Bart – str. Mihail Kogălniceanu – str. Dobrogeanu Gherea – str. Păcii (Km. 0) – Piața Civică.

Devierea traficului rutier se va face pe rute ocolitoare conform îndrumărilor polițiștilor rutieri aflați în teren.

Având în vedere că spectacolele din cadrul festivalului se vor desfăşura în perioada 9 -11 august, pe scenele din Piaţa Civică, Piaţa Lidas din zona Vest şi Piaţa Neptun, polițiștii tulceni recomandă tuturor cetăţenilor, dar şi turiştilor aflaţi în această perioada în municipiu să circule cu atenție sporită pe drumurile publice în aceste zone, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*