Restricție de circulație între localitățile Enisala și Sălcioara – se execută trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag

În poligonul militar Babadag se execută trageri cu muniție de război. FOTO Prefectura Tulcea

Începând cu data de 31 octombrie ora 8.00 și până pe 1 noiembrie ora 23.00, în poligonul Babadag situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În acest timp circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fară întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Pentru buna desfășurare a circulației rutiere între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, participanții la trafic sunt sfătuiți să folosească ca rută alternativă, ruta: localitatea Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia de Jos – localitatea Jurilovca – DJ 222 – localitatea Sălcioara și retur, în vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*