Restaurantele din Tulcea pot fi redeschise, la 30 la sută din capacitate, după ce incidența în oraș a scăzut sub 3 la mie

Razie în județul Tulcea pentru combaterea ilegalităților în domeniul economic. FOTO cu rol ilustrativ

Prefectura Tulcea anunță că activitatea cu publicul a operatorilor economici din municipiul Tulcea, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30 la sută din capacitatea maximă a spațiului după ce incidența cazurilor de coronavirus în oraș a scăzut sub trei la mia de locuitori. În prezent, incidenţa cumulată la 14 zile în municipiu este de 2,94 la mie.

Astfel, potrivit hotărârii nr. 95, emisă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) luni, 19 aprilie, aceste măsuri intră în vigoare începând de marți, 20 aprilie, de la ora 00.00. Aceeași hotărâre este valabilă și pentru cinematografe ori instituții de spectacole sau concerte.

De asemenea, conform aceleiași hotărâri, se modifică măsurile și pentru localitățile Baia, Ceamurlia de Jos, Horia, Mahmudia, Mihai Bravu, Smârdan și Somova, și în aceste situații activitatea cu publicul a acestor tipuri de operatori economici fiind permisă fără a depăși 30 la sută din spațiu.

Pe de altă parte, pentru UAT-urile Crișan, Izvoarele, Maliuc și Slava Cercheză activitatea va fi interzisă, incidența numărului cazurilor de COVID-19 depășind trei la mia de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*