Reprezentanții Școlii Gimnaziale „I.L. Caragiale“ din Tulcea s-au întors de la întâlnirea Erasmus+ din Croația

Reprezentanții școlii tulcene la ultima mobilitate a proiectului Erasmus + din Croația au revenit acasă

În perioada 5-9 martie 2018, în localitatea Metkovici din Croația s-a desfășurat ultima mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ ,,Pe urmele Imperiului Roman”, proiect care implică 9 țări: Germania, Portugalia, Turcia, Italia, Macedonia, România, Bulgaria, Spania și Croația. Școala ,,I.L.Caragiale” a fost reprezentată de eleva Iulia Benga și de profesorii Luciana Rusu ( coordonatorul proiectului), Elena Darie și Mioara Custură.

„Au fost cinci zile cu un program variat, bine gândit de echipa de proiect a țării gazdă. Cei 20 de profesori și 22 de elevi au participat la workshop-uri pe tema proiectului, au socializat, au împărtășit experiențe didactice și au vizitat vestigii istorice romane din localitățile Split, Solin si Dubrovnik. Atmosfera a fost plăcută și laborioasă, existând o comunicare deschisă și respect reciproc. Totodată, s-a discutat despre următoarea întâlnire a acestui interesant proiect, care va avea loc în iunie anul curent la școala noastră, când vom fi gazdele meetingului final“, a precizat profesorul Custură Mioara, membru în echipa de proiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*