Reprezentanții Avocatului Poporului vor acorda audiențe în Tulcea pe data de 22 iulie

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Reprezentanții Avocatului Poporului vor acorda audiențe săptămâna viitoare în județul Tulcea.

Luni 22 iulie 2019, începând cu ora 10.00, reprezentanţii Instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Constanţa, vor acorda audienţe cetăţenilor judeţului Tulcea, la sediul Prefecturii. Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.

Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Legea dispune patru domenii de activitate, în care poate acţiona Avocatul Poporului.

Acestea sunt:drepturile omului, egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale; drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap; armată, justiţie, poliţie, penitenciare; proprietate, muncă, protecţie socială, taxe şi impozite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*