Reguli pentru buna desfășurare a Festivalului „Enisala – Unitate la Cetate“

Cetatea de la Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic al județului Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea vă invită să participați, între 19 și 21 august, începând cu ora 18.00, la festivalul celei mai frumoase cetăți din Dobrogea: „Enisala – Unitate la Cetate“, un eveniment pentru toată familia.

În acest sens, reprezentanții CJ Tulcea vă aduc la cunoștință o serie de reguli în vederea bunei desfășurări a evenimentului:

  • se interzice camparea și realizarea de grătare în zona de desfășurare a Festivalului Enisala – Unitate la cetate și în vecinătatea acesteia;
  • parcarea autovehiculelor se va realiza în zonele special amenajate, precum și pe pe partea dreaptă a drumului de acces spre cetatea Enisala;
  • în zona de alimentație publică, ultima comandă va fi la ora 23.00;
  • se va respecta legislația în vigoare privind regulile de prevenirea și stingerea incendiilor, iar în caz de incendiu se vor respecta indicațiile forțelor de intervenție în vederea evacuării;
  • accesul autovehiculelor este restricționat în perimetrul delimitat al scenei, cu excepția celor care aparțin organizatorilor, forțelor de ordine, serviciului de ambulanță, autorităților oficiale și artiștilor;
  • agenții de ordine, cu sprijinul organelor de poliție, vor direcționa autovehiculele spectatorilor în parcarea publică destinată special pentru acestea.

Accesul spectatorilor este strict interzis în perimetrul delimitat cu garduri de protecție din zona scenei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*