Recorduri periculoase pe drumurile din Tulcea: Șoferi prinși conducând, unul cu 172 km/h și altul cu 163 km/h

FOTO: IPJ Tulcea

Polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic vineri, 26 mai, două autoturisme care circulau cu viteze excesive pe DN 22A, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 90 km/h.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, primul autoturism, care circula cu o viteză de 172 km/h, a fost oprit de polițiști, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Tulcea. Conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., șoferul a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Al doilea autoturism, care circula cu o viteză de 163 km/h, a fost, de asemenea, oprit de polițiști. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul București. În acest caz, s-a aplicat o sancțiune contravențională conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., iar șoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*