Record de viteză pe raza localității tulcene Mircea Vodă: peste 120 km/h

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat sâmbătă, 10 iulie, o acțiune pe linia respectării regimului legal de viteză pe tronsoanele de risc de pe raza județului Tulcea.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, în cadrul acțiunii au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. În cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au reținut 27 de permise de conducere.

„Recordul de viteză a fost înregistrat pe raza localității Mircea Vodă, unde un conducător auto a circulat cu 121 km/h”, au precizat reprezentanți ai IPJ Tulcea.

În acest week-end, astfel de acțiuni vor fi continuate de polițiștii tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*