Recomandările jandarmilor tulceni pentru desfășurarea în siguranță a Festivalului Porto Franco de la Sulina

Jandarmii tulceni vor asigura începând de vineri, 21 iulie, și până duminică, 23 iulie,  măsurile de ordine și siguranță publică la Porto Franco Fest, eveniment ce se va desfășura pe Plaja Sulina.

Accesul în zona de festival este permis zilnic de la ora 19.00, concertele se vor desfășura de la ora 20.30, iar fiecare seară se va încheia cu un foc de tabără.

Jandarmii vor fi prezenți pe parcursul celor trei zile de festival pentru a se asigura că  evenimentul se va desfășura în condiții de siguranță pentru toți participanții. Recomandăm celor prezenți să trateze cu respect mediul înconjurător, să nu abandoneze deșeuri pe plajă, să nu deterioreze mediul înconjurător, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite conflictele de orice natură și să solicite sprijinul jandarmilor în caz de nevoie.

De asemenea,  jandarmii reamintesc faptul că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care au asupra lor substanțe interzise, băuturi alcoolice, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*