Recomandările jandarmilor tulceni pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor sportive, dar și religioase din acest weekend

Recomandările jandarmilor tulceni pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor din acest weekend. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni vor asigura sâmbătă, 08 iulie, măsurile de ordine și siguranță publică la competiția sportivă Delta Triathlon 2023.

Începând cu ora 07.15, în Parcul Ciuperca și străzile adiacente din municipiul Tulcea, se va da startul competiției sportive Delta Triathlon 2023 care va consta în trei probe: înot, ciclism și alergare.

Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că toate probele se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți și spectatori. Recomandăm celor prezenți la competiție să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, în special în zona rastelului de biciclete și a bagajelor, să evite conflictele de orice natură și să supravegheze cu atenție copiii, în special în zona apropiată Lacului Ciuperca.

De asemenea, tot sâmbătă, 08 iulie, de la primele ore ale dimineții, jandarmii vor fi prezenți și la Mănăstirea Halmyris pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică în comuna Murighiol, unde va avea loc Hramul Mănăstirii – Serbarea Sfinților Martiri Epictet și Astion. Tuturor celor care vor lua parte la manifestarea religioasă li se recomandă să manifeste răbdare, să evite aglomerația și să solicite sprijinul jandarmilor în caz de nevoie.

Duminică, 9 iulie, de la ora 09.00, în Parcul Ciuperca și străzile adiacente din municipiul Tulcea, se va organiza competiția sportivă Semimaraton Porțile Deltei 2023.

„Vă informăm că atât sâmbătă, cât și duminică, pe timpul desfășurării celor două competiții sportive, vor fi restricții de circulație rutieră, fiind restricționat accesul autovehiculelor în zona: str. Isaccei de la sens giratoriu Pelican până la trecerea la nivel cu calea ferată – str. Ing. Dumitru Ivanov”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Aceștia recomandă cetățenilor să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*